Povrat u roku 15 dana
Besplatna dostava iznad 99,00 KM
Besplatna dostava i povrat za 1. narudžbu
Previous
Next

Podrška - 066-388-391

Zaposlenje

Naša misija

Obezbijediti svakoj uspješnoj ženi da blista u najkvalitetnijim odjevnim kombinacijama.

Naša Vizija

Svijet u kome svaka uspješna žena blista i dobija pažnju koju zaslužuje.

Naše vrijednosti

Ukoliko želiš da postaneš dio tima, potrebno je da se pronalaziš u slijedećim vrijednostima.

Prihvati radikalnu odgovornost

Prihvati radikalnu odgovornost za svoje zadatke, postupke i rezultate te stoj iza istih. Nemoj misliti da tuđi zadaci nisu tvoj problem nego pomozi i prijavi probleme.

Premaši očekivanja kupca

Nikad se ne zadovolji da pružiš kupcu samo onoliko koliko očekuje nego uvijek pruži više. Radi tako da se svaki kupac iznenadi našim proizvodima i uslugom.

Uradi pravu stvar

Govori istinu, nemoj varati i uvijek radi za obostranu korist. Stavi se u kožu suprotne strane i uradi ono što je fer i korisno za obje strane.

Razmišljaj dugoročno

Nemoj tražiti kratkoročnu korist na štetu dugoročne. Uvijek razmišljaj koje akcije će donijeti najviše koristi dugoročno, kako za firmu, tako i za sebe.

Poštuj saradnike

Bez obzira na titulu, platu, naciju, starost, pol, izgled ili ostale osobine, uvijek gledaj na saradnike kao ljudska bića i odnosi se prema njima sa poštovanjem. Isto će ti se i vratiti.

Naše liderske vrijednosti

Ukoliko želiš da postaneš lider u Eoni, potrebno je da se pronalaziš u slijedećim vrijednostima.

Radikalno se fokusiraj na kupce

Sa većom odgovornošću dolazi i veća potreba za ispunjavanjem želja kupaca. Kao lider, moraš biti u konstantnom dodiru sa kupcima te moraš da koristiš napredne statističke metode za utvrđivanje i predviđanje želja kupaca.

Konstantno napreduj

Kao lider, moraš da napreduješ u svim aspektima života (zdravstvenom, intelektualnom, poslovnom, privatnom) te tako postaviš primjer za ostale saradnike. Razvijaj se kao pojedinac, treniraj, stiči nova znanja, budi dobar prijatelj, partner, roditelj, saradnik te napreduj svakim danom.

Stvaraj svoje radnike

Gledaj na radnike kao na sredstvo za ulaganje i redovno ulaži svoje vrijeme na obuku i unapređivanje radnika. Trudi se da svakom saradniku preneseš potrebno znanje i vrijednosti kako bi on bio što bolji čovjek i kolega.

Ne zadovolji se sa dovoljnim

Iako uvijek postoje minimalni zahtjevi za odrađene zadatke, kao lider u Eoni podrazumijeva se da nećeš biti zadovoljan minimalnim granicama te da ćeš uvijek težiti da ih premašiš i postavljaš nove rekorde i nova mjerila uspjeha.

Iznesi svoje mišljenje, ali prati odluke

Samo zato što neka naredba dolazi od nadređenog ne mora značiti da je ispravna. Iznesi svoje mišljenje detaljno, objasni zašto se ne slažeš i pokušaj pronaći najbolje dugoročno rješenje za firmu. Nakon što se napravi odluka, bez obzira da li se slažeš sa njom ili ne, moraš se držati te odluke.

Zainteresovan/a si da radiš kod nas, ali nisi našao/la odgovarajuću poziciju? Prijavi se klikom na dugme ispod. Uvijek tražimo talentovane pojedince željne dokazivanja.

Kako pronaći svoju veličinu

 

Pri odabiru gornjih dijelova odjeće, najbitnija mjera je obim grudi i trebali biste gledati da vam artikal što bliže odgovara po ovoj mjeri.

 

Pri odabiru veličine predlažemo Vam da artikle koji su elastični (sadrže veći procenat elastina) kupujete tačnu veličinu ili za veličinu manju od Vaše, a da artikle koji nisu elastični (sadrže mali procenat elastina ili ne sadrže elastin) kupujete tačnu veličinu ili za veličinu veću od Vaše. 

Obim grudi

Mjerite na najširem dijelu prsa, ispod pazuha, držeći traku za mjerenje paralelnu sa podom.

Obim struka

Mjerite na najužem dijelu držeći traku za mjerenje paralelnu sa podom.

Obim bokova

Sastavite noge i izmjerite najširi dio bokova držeći traku za mjerenje paralelnu sa podom.

VeličinaObim grudiObim strukaObim kukova
34806488
36846892
38887296
409276100
429680104
4410084108
4610488112
4811094117
50116100122
52122106127
54128112132
56134118137 

Besplatna dostava za narudžbe preko 99.00KM

Mogućnost zamjene

Mogućnost povrata novaca u roku od 15 dana